Dnes je Nedeľa, 27. 05. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Bagety s púpavovým medom a pšeničnými vločkami

Pridané: 4. 11. 2015 | Zobrazené: 538x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 175 ml voda
  • 30 g púpavový med
  • 12 g čerstvé droždie
  • 200 g pšeničná hladká múka T650
  • 50 g žitná múka
  • 1/2 KL soľ
  • 25 g pšeničné vločky

Postup prípravy jedla "Bagety s púpavovým medom a pšeničnými vločkami"

Suroviny vložíme do nádoby v poradí: vlažná voda, púpavový med, droždie. Potom pridáme obe múky s nakoniec soľ. Zvolíme program na prípravu bagiet.

Po zaznení signálu treba cesto vybrať z pekárne a rozdeliť na 4 rovnaké časti. Ručne vytvarujeme bagety, najprv vypracujeme 4 rovnaké bochníčky, potom cesto prekladáme tak, aby sme prekryli stále 1/3 cesta, takto postupujeme 3x a necháme krátko podkysnúť.

Bagety vložíme do podstavca na prípravu bagiet. Potreme vodou a posypeme pšeničnými klíčkami a pečieme.

Možno sa vám hodí pri príprave

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope
Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope
BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist