Dnes je Utorok, 24. 04. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Bandurkove lokše

Pridané: 4. 11. 2015 | Zobrazené: 774x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 1000 g zemiaky
  • 400 g múka
  • 3 g soľ

Postup prípravy jedla "Bandurkove lokše"

Stare bandurky od sušedy (z poslednej zasoby) mi na novinkoch otarhal a orezal. Bandurky mi umyl, narubal na kocky a dal do harčka s vodu a soľu varic.

Zľal mi bandurky, podušil mi ich na kašu a ochabil mi ich vychladnuc. Vec mi do bandurkov pridal muku a zrobil mi z toho taki cesto jak vidzice na obrazku. Odrezal mi pejc centimetrovy falatok a rozvaľkal mi na table lokše.

Tote lokše mi opikal na suchej rozpaľenej panvici. Hotove lokše mi rucil na tanir a pomascil mi ich s mašelkom.

Možno sa vám hodí pri príprave

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope
Toro Podložka pod hrnec sova

Toro Podložka pod hrnec sova

3,79 € Pozrieť na eshope
Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist