Dnes je Sobota, 18. 11. 2017 Prihlásenie | Registrácia

Biela husacia pečeň foie gras

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 641x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 500 g Foie gras - husacia pečeň
  • 60 g maslo
  • soľ morská
  • korenie čierne mleté
  • ocot balzamikový

Postup prípravy jedla "Biela husacia pečeň foie gras"

Bielu husaciu pečeň nakrájame na hrubšie plátky a položíme na rozpálenú suchú panvicu. Osolíme, okoreníme a restujeme do zlatohneda asi 2 minúty. Potom pečeň obrátime na druhú stranu, pridáme maslo a ďalej restujeme asi 2 minúty.

Pred podávaním pokvapkáme zrelým balzamikom. Podávame s miešaným šalátom, napríklad so šalátom frisée s čerstvými jablkami a pažítkou.

Náš tip: Použijeme suchú teflónovú panvicu, pretože pečeň je dosť tučná a olej už nie je potrebný.

Možno sa vám hodí pri príprave

Tescoma AZZA krájacia doska

Tescoma AZZA krájacia doska

30,80 € Pozrieť na eshope
Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope
Toro Podložka pod hrnec sova

Toro Podložka pod hrnec sova

3,79 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist