Dnes je Štvrtok, 21. 06. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Broskyňová nepečená torta

Pridané: 1. 05. 2015 | Zobrazené: 488x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 250 g piškóty okrúhle
  • 500 ml mlieko
  • 1 bal. puding vanilkový
  • 2 ks vajcia
  • 7 dl kompót broskyňový
  • 2 PL zlatý klas - krémový prášok
  • 80 g cukor práškový
  • 1 dl šľahačka vyšľahaná
  • kakao

Postup prípravy jedla "Broskyňová nepečená torta "

Potrebné suroviny.

Dno a boky okruhlej tortovej formy s odnímateľným okrajom vyložíme piškótami.

Z mlieka, vanilkového pudingu a dvoch žľtkov uvaríme krém.

Kompót scedíme, v šťave rozmiešáme zlatý klas krátko povaríme.

Zlatý klas krém vmiešáme do vlažného krému.

Bielky dotuha vyšľaháme s cukrom.

Tuhý sneh vmiešáme do krému.

Pridáme polovicu posekaných broskýň a zamiešáme.

Vylejeme na piškóty, posypeme zvyšnými pokrájanými broskyňami a na chladnom mieste necháme stuhnúť.

Vychladenú tortu ozdobíme šľahačkou a jemne posypeme kakaom.

A takto vyzerá pokrájaný.

Možno sa vám hodí pri príprave

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope
BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope
Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist