Dnes je Piatok, 25. 05. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Cannelloni v paradajkovo-zeleninovej omáčke

Pridané: 1. 05. 2015 | Zobrazené: 1089x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • príp. iné cestoviny cannelloni
  • (hrášok,mrkva,kukurica,karfiol) zelenina mrazená
  • paradajky v konzerve
  • olej olivový
  • maslo
  • oregano
  • soľ
  • cibuľa
  • cukor
  • korenie čierne mleté

Postup prípravy jedla "Cannelloni v paradajkovo-zeleninovej omáčke"

V hlbokom hrnci rozpustíme maslo a pridáme olivový olej. Cibuľu nakrájame nadrobno a podusíme na oleji. Pridáme mrazenú zeleninu, zamiešame a chvíľu dusíme. Potom pridáme celú konzervu paradajok. Ochutíme soľou, korením, štipkou oregana, (príp. koreninami, ktoré máme radi) a lyžičkou cukru. Zalejeme pohárom vody a dusíme cca. 10 min. Odstavíme.

Pripravíme si zapekaciu nádobu, do ktorej budeme ukladať cestoviny. Každú rúrku postavíme a opatrne naplníme zeleninovou zmesou (pozor nespáľte si prsty ako ja :) Ukladáme vedľa seba. Zalejeme omáčkou ktorá nám zostala v hrnci. Ak použijete iné cestoviny, napr. kolienka alebo penne, jednoducho všetko zmiešajte a nalejte do zapekacej nádoby. Cestoviny by mali byť ponorené v omáčke, keďže počas pečenia vsiaknu tekutinu.

Cestoviny vložíme do predhriatej rúry na 180 -200 °C pečieme cca 30-40 min. Záleží od druhu cestovín. Podávame so zeleninovým šalátom prípadne zaziky al. podobným šalátom.

Možno sa vám hodí pri príprave

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

176,40 € Pozrieť na eshope
BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope
Banquet MAESTRO ROSSO 8dielna sada riadu červená

Banquet MAESTRO ROSSO 8dielna sada riadu červená

37,69 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist