Dnes je Piatok, 23. 02. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Dezert Parfait s mandľami

Pridané: 15. 05. 2014 | Zobrazené: 498x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 100 g opražené mandľové lupienky
  • 500 ml šľahačková smotana 33%
  • 2 ks vajcia
  • 100 g práškový cukor
  • 4 PL kryštálový cukor jemný
  • 1 ks vanilkový cukor

Postup prípravy jedla "Dezert Parfait s mandľami"

1. vyšľaháme šľahačku,2.vyšľaháme bielka s kryštál. cukrom3.vyšľaháme žĺtka s prášk. a vanilk.cukrom.K žĺtkovej zmesi primiešame sneh z bielkov a šľahačku.

Bábovkovú formu vystelieme potravinovou fóliou a dáme asi 1/2 krému, potom mandľové lupienky a zvyšnú časť krému.Uložíme do mrazničky aspoň na 6 hodín.

Podávame poliate ovocnou omáčkou alebo mandarink. kompótom porezaným na drobno.Dobrú chuť! Môj dezert je teraz bez mandľ. lupienkov, pretože som ich nedostala v žiadnom supermarkete/a navštívila som štyri/,a veru nám tam chýbali...

Možno sa vám hodí pri príprave

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope
Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope
Toro Podložka pod hrnec sova

Toro Podložka pod hrnec sova

3,79 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist