Dnes je Štvrtok, 21. 06. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Figaro dezert

Pridané: 1. 05. 2015 | Zobrazené: 929x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

    Cesto:

    • 220 g Palmarín
    • 270 g múka hrubá
    • 3 PL voda
    • 1 ks žĺtok
    • 1 ks cukor vanilkový
    • 50 ml rum
    • 1/2 vrecka prášok do pečiva

    Plnka:

    • 4-6 ks postrúhaných najemno jablká
    • 200 g cukor práškový
    • 1 ks cukor vanilkový
    • 2 PL kakao
    • 4 ks žĺtky
    • 150 g orechy vlašské mleté
    • 4 ks, sneh bielky

    Postup prípravy jedla "Figaro dezert"

    Z ingrediencií vypracujeme cesto a rozdelíme ho na dve polovice.

    Jednu polovicu vyvaľkáme pomocou valčeka, dáme na vymastený a pomúčený plech. Toto cesto potrieme plnkou, na plnku položíme druhú časť vyvaľkaného cesta.

    Pečieme v rozohriatej rúre. Po vychladnutí natrieme čokoládovou polevou.

    Možno sa vám hodí pri príprave

    Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

    Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

    176,40 € Pozrieť na eshope
    Toro Podložka pod hrnec sova

    Toro Podložka pod hrnec sova

    3,79 € Pozrieť na eshope
    BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

    BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

    27,89 € Pozrieť na eshope

    * ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

    Produkty iba z overeného obchodu

    Odporúčame

    Ďalšie dobré recepty

    TOPlist TOPlist