Dnes je Piatok, 20. 07. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Francúzske hrnčekové bagety

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 634x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 1 hrnček voda
  • 2 a 1/2 hrnčeka múka hladká
  • 1 PL cukor
  • 1 čajová lyžička soľ
  • 1 a 1/2 čajovej lyžičky droždie sušené
  • HRNČEK=250ml

Postup prípravy jedla "Francúzske hrnčekové bagety"

Všetky suroviny spolu zmiešame a vypracujeme cesto, ktoré necháme na teplom mieste kysnúť.

Vykysnuté rozvaľkáme a prerežeme na polovicu. Každú časť cesta stočíme ako roládu a vyformujeme bagety, ktoré prenesieme na vymastený plech, urobíme do nich ešte zopár zárezov a necháme ešte podkysnúť 30-45 minút. Pred pečením natrieme bagety slanou vodou.

Pečieme pri teplote 190 stupňov Celzia 20-25 minút. Ja som robila z 1 a 1/2l dávky ako je v recepte a toľkoto mi z toho vyšlo: 2 veľké bagety a dve malé bagety

dobrú chuť:-)))

Možno sa vám hodí pri príprave

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

176,40 € Pozrieť na eshope
BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope
Toro Podložka pod hrnec sova

Toro Podložka pod hrnec sova

3,79 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist