Dnes je Sobota, 24. 02. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Grilovaný zubáč na ružičkovom keli

Pridané: 1. 05. 2015 | Zobrazené: 1719x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 800 g filety zo zubáča
  • 20 g soľ
  • 50 g olej
  • 160 g kel ružičkový
  • 80 g slanina gazdovská
  • 640 g, varené zemiaky
  • 40 g maslo
  • 0,1 l smotana sladká 33%
  • 10 g kôpor čerstvý
  • 100 g citrón
  • korenie čierne mleté

Postup prípravy jedla "Grilovaný zubáč na ružičkovom keli"

Zubáča osolíme, okoreníme a opečieme na oleji. Uvarené zemiaky pretlačíme s maslom, smotanou a čerstvým kôprom.

Na tanier servírujeme tlačené zemiaky s ružičkovým kelom pripravenom na gazdovskej slaninke,navrch položíme filety zubáča a kúsok citróna.

Možno sa vám hodí pri príprave

Toro Podložka pod hrnec sova

Toro Podložka pod hrnec sova

3,79 € Pozrieť na eshope
Banquet MAESTRO ROSSO 8dielna sada riadu červená

Banquet MAESTRO ROSSO 8dielna sada riadu červená

37,69 € Pozrieť na eshope
Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist