Dnes je Utorok, 19. 06. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Hrachová polievka s údeným mäsom

Pridané: 1. 11. 2013 | Zobrazené: 572x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 400 g hrach lúpaný
  • 400 g bravčové karé údené
  • 2 ks cibuľa veľká
  • 2 dl smotana 33-precentná
  • 2 ks bobkový list
  • korenie nové celé
  • olej
  • soľ
  • korenie čierne mleté
  • cesnak

Postup prípravy jedla "Hrachová polievka s údeným mäsom"

Do rozohriateho oleja vložíme cibule nakrájané na kocky, orestujeme dozlata, pridáme olúpaný hrach, zalejemestudenou vodou, pridáme údené karé, nové korenie a bobkový list.. Varíme pomaly domäkka.

Mäso vyberieme, hrach rozmixujeme. Dochutíme soľou, čiernym korením, cesnakom. Zjemníme smotanou. Použité karé nakrájame na jemné rezance (tzv. julienne) a orestujeme na panvici na sucho.

Do polievky vložíme uvarené halušky, ktoré si pripravíme podľa obvyklého návodu.

Možno sa vám hodí pri príprave

Banquet MAESTRO ROSSO 8dielna sada riadu červená

Banquet MAESTRO ROSSO 8dielna sada riadu červená

37,69 € Pozrieť na eshope
Florina Zapekacia misa hranatá 40 cm

Florina Zapekacia misa hranatá 40 cm

18,89 € Pozrieť na eshope
BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist