Dnes je Nedeľa, 27. 05. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Husacia pečeň s dubákmi

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 832x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 400 g Foie gras - husacia pečeň
  • soľ
  • korenie čierne mleté
  • 200 g, čerstvých alebo mrazených dubáky
  • 2 dl smotana sladká 33%
  • 100 g šalotka
  • drvená podľa chuti rasca
  • alebo kačacia masť husacia

Postup prípravy jedla "Husacia pečeň s dubákmi"

Husaciu pečeň nakrájame na porcie po 100 gramoch, vložíme do mierne rozohriatej panvice s kačacou alebo husacou masťou a pomaly opekáme desať minút z jednej a desať minút z druhej strany na miernomohni.

Možno sa vám hodí pri príprave

Florina Zapekacia misa hranatá 40 cm

Florina Zapekacia misa hranatá 40 cm

18,89 € Pozrieť na eshope
Tefal Sensorielle panvica 24 cm

Tefal Sensorielle panvica 24 cm

22,69 € Pozrieť na eshope
Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist