Dnes je Štvrtok, 26. 04. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Jahodový ocot

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 538x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 200 g jahody
  • 250 ml ocot biely

Postup prípravy jedla "Jahodový ocot"

Umyté, osušené jahody nakrájame na malé kúsky. Kúsky jahôd dáme do vzduchotesnej nádoby a zalejeme octom. Nádobu uzavrieme a pri izbovej teplote necháme stáť 3 - 4 dni. Potom precedíme, nalejeme do fľaštičky s uzáverom. Precedené kúsky jahôd nemusíme vyhodiť. Výborne chutia s rukolovým šalátom.

Ocot používame do šalátov či marinád.

Možno sa vám hodí pri príprave

Toro Podložka pod hrnec sova

Toro Podložka pod hrnec sova

3,79 € Pozrieť na eshope
BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope
Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist