Dnes je Piatok, 23. 02. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Jelenie filety pod jablkovou perinou

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 935x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 800 g (2 ks na porciu) jelení chrbát
  • 2 ks jablká
  • 8 plátkov slanina
  • 8 plátkov syr údený
  • soľ
  • korenie čierne mleté
  • olej
  • múka hladká
  • vývar

Postup prípravy jedla "Jelenie filety pod jablkovou perinou"

Plátky slaniny opečieme a odložíme, mäso osolíme, okoreníme, obalíme v múke a vložíme z jednej strany do múky a prudko opečieme na oleji.

Podlejeme vývarom (vodou) a dusíme do mäkka. Jablká zbavíme jadrovníka, nakrájame na kolieska a ugrilujeme.

Na mäso položíme plátok slaniny, jablko, údený syr a krátko zapečieme. Podávame so zemiakmi, podliate výpekom.

Možno sa vám hodí pri príprave

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope
Florina Zapekacia misa hranatá 40 cm

Florina Zapekacia misa hranatá 40 cm

18,89 € Pozrieť na eshope
Maxwell & Williams hrnec s pokrievkou OVEN CHEF 3,3 l

Maxwell & Williams hrnec s pokrievkou OVEN CHEF 3,3 l

30,59 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist