Dnes je Nedeľa, 27. 05. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Jelenie roládky so zemiakovým sufflé

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 1000x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 450 g jelení chrbát bez kosti
  • 100 g, jelenie stehno údené
  • 50 g syr ovčí
  • 500 g zemiaky
  • 200 g syr eidam
  • 4 ks vajcia
  • 4 lyžice maslo
  • mletý muškátový orech
  • korenie čierne mleté
  • soľ

Postup prípravy jedla "Jelenie roládky so zemiakovým sufflé"

Uvarené zemiaky pretlačíme, bielky oddelíme od žĺtkov a vyšľaháme ich na tuhý sneh. Žĺtky zmiešame so zemiakmi, dochutíme soľou, muškátovým orechom a pridáme sneh. Masu vložíme do formičky a pečieme v rozpálenej rúre na 180 oC asi 10 až 12 minút.

Mäso odblaníme, nakrájame na porcie a naklepeme. Osolíme, okoreníme a naplníme plátkami údeného mäsa, syra a zatočíme do roládky.

Opekáme z každej strany 3–4 minúty. Mäso potom vyberieme a výpek posypeme múkou a podlejeme vývarom. Prevaríme a omáčkou prelejeme mäso.

Možno sa vám hodí pri príprave

6-dielna sada smaltovaných hrncov

6-dielna sada smaltovaných hrncov

13,99 € Pozrieť na eshope
Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

176,40 € Pozrieť na eshope
Florina Zapekacia misa hranatá 40 cm

Florina Zapekacia misa hranatá 40 cm

18,89 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist