Dnes je Sobota, 18. 11. 2017 Prihlásenie | Registrácia

Jelenina na zeleninovej omáčke

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 562x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 1 kg jelenie stehno

Marináda:

  • 1 dcl olej
  • 1 ks cibuľa
  • 2 strúčiky cesnak
  • soľ
  • korenie čierne mleté
  • vegeta
  • korenie grilovacie
  • korenie na divinu
  • korenie karí

Omáčka:

  • zelenina mrazená
  • slanina
  • +múka na zahustenie voda

Postup prípravy jedla "Jelenina na zeleninovej omáčke"

Mäso narežeme na plátky, naklepeme, narežeme na koncoch a namočíme do marinády na min. 24 hodín a necháme odležať v chlade. Suroviny na marinádu zmiešame spolu.

Po odležaní mäso sprudka opečieme z obidvoch strán a uložíme na teplé miesto. V hrnci podusíme na cibuľke mrazenú zeleninu a slaninku, na ňu poukladáme opečené mäso, zalejeme výpekom a dusíme domäkka.

Keď je mäso udusené zahustíme zátrepkou (voda+múka) a dochutíme.

Možno sa vám hodí pri príprave

Tefal Sensorielle panvica 24 cm

Tefal Sensorielle panvica 24 cm

22,69 € Pozrieť na eshope
Maxwell & Williams hrnec s pokrievkou OVEN CHEF 3,3 l

Maxwell & Williams hrnec s pokrievkou OVEN CHEF 3,3 l

30,59 € Pozrieť na eshope
6-dielna sada smaltovaných hrncov

6-dielna sada smaltovaných hrncov

13,99 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist