Dnes je Streda, 20. 09. 2017 Prihlásenie | Registrácia

Knedľa pre celiatikov

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 372x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 1 ks droždie
  • 250 g múka MIX B Schär
  • 1 KL cukor kryštál
  • 1 PL olej
  • 1 vajce
  • 1 dcl vlažné mlieko
  • soľ
  • maslo

Postup prípravy jedla "Knedľa pre celiatikov"

Z droždia, mlieka, cukru necháme urobiť kvások.Zmiešame múku, urobený kvások, vlažné mlieko, olej, trocha soli, vajce. Necháme ešte 30 minút vykysnúť. Z vykysnutého cesta vytvoríme bochník a položíme do hrnca na paru. Naparovací košík potrieme olejom, aby sa cesto neprilepilo.

Knedľu necháme 30 minút pariť pod pokrievkou.

Knedľu vyberieme a potrieme olivovým olejom alebo maslom. Nakrájame.

Možno sa vám hodí pri príprave

Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope
Tescoma AZZA krájacia doska

Tescoma AZZA krájacia doska

30,80 € Pozrieť na eshope
BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist