Dnes je Sobota, 18. 11. 2017 Prihlásenie | Registrácia

Kvások Tangzhong - water roux kvások alebo želatinizácia škrobu

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 536x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 50 g múka chlebová pšeničná
  • 250 g voda

Postup prípravy jedla "Kvások Tangzhong - water roux kvások alebo želatinizácia škrobu "

Vo vode dobre rozmiešame múku, aby nezostali žiadne hrčky.

Na miernom ohni začneme za stáleho miešania zohrievať na 65 stupňov Celsia (cca 3-4min.).

Odstavíme zo sporáka, kvások má želatinovitú konzistenciu. Voľne zakrytý (aby sa nevysušil) necháme vychladnúť. Po vychladnutí použijeme na pečenie podľa návodu v receptoch alebo uskladníme v chladničke (maximum 3 dni). Pred pečením ho pri vyberaní z chladničky necháme zohriať na kuchynskej linke na izbovú teplotu.

Možno sa vám hodí pri príprave

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope
Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope
BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist