Dnes je Sobota, 18. 11. 2017 Prihlásenie | Registrácia

Liptovské lokše

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 355x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

    LOK


    Postup prípravy jedla "Liptovské lokše"

    Urobime si cesto ako na zemiakove placky (mozno trošičku hustejšie),Plech vymastime mastou a cesto rozotrieme ,mozeme dat trošku masti aj na vrch.Dame upiect na 200 st ,pečieme asi 40 min.Ked mame babu upečenu,nakrajame ju na male štvorčeky.Dame zovret vodu do hrnca a babu par minut povarime.Do misky pripravime bryndzu,pridame scedenu babu,pažitku a polejeme rozpustenym maslo,premiešame a podavame s kyslým mliekom.

    Možno sa vám hodí pri príprave

    Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

    Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

    176,40 € Pozrieť na eshope
    Toro Podložka pod hrnec sova

    Toro Podložka pod hrnec sova

    3,79 € Pozrieť na eshope
    Misa na cesto

    Misa na cesto

    7,19 € Pozrieť na eshope

    * ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

    Produkty iba z overeného obchodu

    Odporúčame

    Ďalšie dobré recepty

    TOPlist TOPlist