Dnes je Piatok, 20. 07. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Mušle sv. Jakuba na ďumbierovom chutney

Pridané: 4. 11. 2015 | Zobrazené: 513x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 4 ks mušle sv. Jakuba
  • 2 ks broskyne
  • čili
  • zázvor
  • muškátový oriešok
  • balzamiko biele
  • kardamón
  • cukor trstinový
  • citrón
  • maslo
  • soľ

Postup prípravy jedla "Mušle sv. Jakuba na ďumbierovom chutney"

Broskyne očistíme, nakrájame na kocky, vložíme do nádoby a pomaly varíme spolu s čili, muškátovým orieškom a so zázvorom asi dve hodiny.

Počas varenia pridáme trstinový cukor, citrón, balzamico a kardamón.

Uvarenú zmes necháme vychladnúť a servírujeme s upečenými mušľami svätého Jakuba (osolené na masle).

Možno sa vám hodí pri príprave

Tescoma AZZA krájacia doska

Tescoma AZZA krájacia doska

30,80 € Pozrieť na eshope
Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope
Toro Podložka pod hrnec sova

Toro Podložka pod hrnec sova

3,79 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist