Dnes je Piatok, 27. 04. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Pikantná pfeffer omáčka

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 901x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 100 ml olej
  • 40 ml brandy karpatské
  • výpek z mäsa
  • 200 ml smotana
  • vňať petržlenová
  • 12,5 g korenie zmes

Postup prípravy jedla "Pikantná pfeffer omáčka"

Do výpeku z mäsa pridáme olej a orestujeme korenie. Do výpeku pridáme brandy, smotanu a nasekanú petržlenovú vňať. Necháme krátko prejsť varom.

Omáčka je vynikajúca k medailónikom z bravčovej panenky s bylinkovou krustou.

Podávame na cuketovo–syrových plackách so šalátom.

Možno sa vám hodí pri príprave

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope
Toro Podložka pod hrnec sova

Toro Podložka pod hrnec sova

3,79 € Pozrieť na eshope
Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist