Dnes je Piatok, 20. 07. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Pšenično - sójové rezance na taliansky sedliacky spôsob

Pridané: 4. 11. 2015 | Zobrazené: 814x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 700 g zemiaky
  • 400 g goody foody rezance
  • 1 ks, veľká cibuľa
  • 2 strúčiky cesnak
  • 2 ks, (sójové párky) vegárky
  • 120 g pretlak paradajkový
  • olej
  • rozmarín
  • soľ
  • korenie čierne mleté
  • paprika červená mletá
  • 1 l vývar zeleninový
  • smotana kyslá

Postup prípravy jedla "Pšenično - sójové rezance na taliansky sedliacky spôsob "

Zemiaky očistíme a nakrájame na tenšie hranolčeky - zemiakovú slamu. Cesnak nakrájame na plátky, cibuľu a vegárky na kocky. Pripravíme si paradajkový pretlak a pšenično-sójové mäso (použila som chicken aj beef style).

Hranolčeky postupne na rozpálenom oleji vyprážame.

V cedníku ich necháme odkvapkať od prebytočného oleja.

Na 2 Pl oleja osmažíme nakrájanú vegárku,

pridáme cibuľu, ktorú necháme zosklovatieť.

Do panvice pridáme "mäsové" rezance. Pražíme spolu cca 5 minút.

Do panvice nalejeme vývar, pridáme plátky cesnaku, pretlak, mletú červenú papriku a rozmarín.

Na miernom ohni varíme cca 10 min.

Na záver pridáme opečené hranolčeky a spolu povaríme ďalších 5 minút. Podávame s kyslou smotanou.

Možno sa vám hodí pri príprave

Toro Podložka pod hrnec sova

Toro Podložka pod hrnec sova

3,79 € Pozrieť na eshope
Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope
Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

176,40 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist