Dnes je Piatok, 20. 07. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Ragú z kuriatok

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 513x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 1 kg čerstvé huby kuriatka
  • petžlenová vňať
  • 1 ks cibuľa
  • 1 PL paprika červená mletá sladká
  • 500 ml smotana sladká 33%
  • soľ
  • korenie biele mleté

Žemľová knedľa:

  • 500 g žemľové kocky
  • 3 ks vajcia
  • 1 ks cibuľa
  • 500 ml mlieko 3,5 %

Postup prípravy jedla "Ragú z kuriatok"

Cibuľu skaramelizujeme, pridáme očistené kuriatka, zaprášime mletou paprikou a zalejeme bielym vínom. Zredukujeme a pridáme smotanu. Povaríme, dochutíme a zahustíme.

Nakoniec pridáme posekanú petržlenovú vňať. Žemľové kocky zalejeme vriacim mliekom, pridáme orestovanú cibuľu a necháme 15 minút postáť.

Pridáme vajcia a formujeme malé knedličky, ktoré varíme asi 20 minút na miernom ohni v osolenej vode. Pred podávaním opečieme na masle.

Možno sa vám hodí pri príprave

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope
Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

176,40 € Pozrieť na eshope
Toro Podložka pod hrnec sova

Toro Podložka pod hrnec sova

3,79 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist