Dnes je Utorok, 19. 06. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Restovaná bravčová pečeň

Pridané: 1. 05. 2015 | Zobrazené: 1117x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 300 g bravčová pečeň
  • podla potreby olej
  • 100 g slanina údená
  • (na obalenie) múka hladká
  • 2 ks, pokrájané na kocky cibuľa
  • 1 ks paprika zelená
  • 1 ks paradajka
  • 1 hrnček ryža
  • soľ

Postup prípravy jedla "Restovaná bravčová pečeň "

Pripravíme si suroviny.

Nakrájame pečeň na asi centimetrové plátky, slaninu na tenké plátky a narežeme oboje na okrajoch. Tiež nakrájame cibuľu, paradajku aj papriku.

Na oleji si speníme cibuľu, osmahneme, prodáme umytu ryžu a trocha podusíme, osolíme a podlajeme vodou(asi 1,5 cm nad ryžu) a uvaríme ju za občasného miešania( pod pokrievkou). Ryžu som robila skor ako pečeň, lebo je to rychla príprava a aby ryža došla.

Postupne si pomúčime plátky pečene( do múky dať aj soľ).

Na tochu oleja dáme urestovat najprv slaninku. Vyberieme ju na tanier.

Potom dáme restovať pečeň.

Orestovanú pečeň vyberieme na tanierik ku slaninke.

Vo výpeku potom orestujeme aj papriku, cibulu a paradajku, bude to obloha k papaniu. Dobrú chuť.

Možno sa vám hodí pri príprave

6-dielna sada smaltovaných hrncov

6-dielna sada smaltovaných hrncov

13,99 € Pozrieť na eshope
Tefal Sensorielle panvica 24 cm

Tefal Sensorielle panvica 24 cm

22,69 € Pozrieť na eshope
BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist