Dnes je Piatok, 27. 04. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Revírnicke tajomstvo

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 634x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 400-800 g diviačie mäso
  • 120 g slanina údená
  • 250 g lečo
  • korenie čierne mleté
  • 150 g cibuľa
  • 4 ks vajca
  • 60 g olej
  • soľ
  • feferónky

Postup prípravy jedla "Revírnicke tajomstvo"

Odležané stehno z diviaka umyjeme,nakrájame na rezance a dusíme na oleji s cibuľou nakrájanou nadrobno.Pridáme soľ,korenie,feferóny,lečo a dusíme.Z vajec urobíme placku,ktorou prikryjeme na tanieri udusené mäso.

Možno sa vám hodí pri príprave

Banquet MAESTRO ROSSO 8dielna sada riadu červená

Banquet MAESTRO ROSSO 8dielna sada riadu červená

37,69 € Pozrieť na eshope
Šunkovar nerez + teplomer do mäsa ZADARMO

Šunkovar nerez + teplomer do mäsa ZADARMO

18,89 € Pozrieť na eshope
BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist