Dnes je Pondelok, 22. 01. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Rožková knedľa

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 386x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 10 rožky
  • 5 vajcia
  • petržlenová vňať
  • 125g maslo
  • soľ

Postup prípravy jedla "Rožková knedľa "

Rozpustíme si maslo,nakrájeme rožky na kolieska a nasekáme nadrobno petržlenovú vňať.

Rozbijeme vajíčka a dáme všetko spolu do jednej nádoby,osolíme.Maslo pridávam posledné,trošku zatial vychladne.

Rukami trošku premiesime aby sa nám to všetko spolu zmiešalo.Necháme 10min.postáť.

Utierku alebo plátno,v ktorom sa budú knedle variť,namočíme pod studenou vodou a dobre vyžmýkame.Masu dáme na plátno a vytvarujeme valček (tvar knedle).

Zabalíme ako salonku,zaviažeme na koncoch a ešte v strede tiež previažeme.

Dáme variť do vriacej vody na 20min.10min.z jednej strany,10min. z druhej strany.

Vyberieme,rozbalíme ešte hneď také horúce a dáme vychladnúť.Podávame k mäsku ako prílohu.

Možno sa vám hodí pri príprave

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope
BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope
Toro Podložka pod hrnec sova

Toro Podložka pod hrnec sova

3,79 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist