Dnes je Pondelok, 22. 01. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Slivčanka

Pridané: 4. 11. 2015 | Zobrazené: 524x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 2 hrste, suchá fazuľa
  • 2 hrste,sušené slivky
  • 0,5 l, z kvasenej kapusty voda
  • soľ
  • cukor

Postup prípravy jedla "Slivčanka"

Fazuľu na noc namočíme. Na druhý deň dáme variť do jušky (vody z kvasenej kapusty, množstvo dáme podľa chuti a kyslosti) a vody podľa potreby. K takmer uvarenej fazuli pridáme slivky (doma sušené tvrdšie slivky pridáme skôr) a všetko dovaríme domäkka. Polievka má byť hustá. Podľa chuti trošku dosolíme alebo docukríme. Slivčanka má byť kyslastá.

Možno sa vám hodí pri príprave

Tescoma AZZA krájacia doska

Tescoma AZZA krájacia doska

30,80 € Pozrieť na eshope
Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope
Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist