Dnes je Štvrtok, 19. 07. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Slivčanka

Pridané: 4. 11. 2015 | Zobrazené: 686x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 2 hrste, suchá fazuľa
  • 2 hrste,sušené slivky
  • 0,5 l, z kvasenej kapusty voda
  • soľ
  • cukor

Postup prípravy jedla "Slivčanka"

Fazuľu na noc namočíme. Na druhý deň dáme variť do jušky (vody z kvasenej kapusty, množstvo dáme podľa chuti a kyslosti) a vody podľa potreby. K takmer uvarenej fazuli pridáme slivky (doma sušené tvrdšie slivky pridáme skôr) a všetko dovaríme domäkka. Polievka má byť hustá. Podľa chuti trošku dosolíme alebo docukríme. Slivčanka má byť kyslastá.

Možno sa vám hodí pri príprave

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope
Tescoma AZZA krájacia doska

Tescoma AZZA krájacia doska

30,80 € Pozrieť na eshope
Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

176,40 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist