Dnes je Pondelok, 20. 11. 2017 Prihlásenie | Registrácia

Srnčí guláš

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 1658x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 400-800 g srnčie mäso
  • 50 g olej
  • 2 strúčiky cesnak
  • rasca
  • 1 PL vegeta
  • soľ
  • 200 g lečo
  • 1 PL rajčinový pretlak
  • 300 g zemiaky
  • 1 PL mletá červená paprika
  • feferónka
  • 100 g párky spišské

Postup prípravy jedla "Srnčí guláš"

Mäso umyjeme,odblaníme,pokrájame na kocky.Na oleji speníme pokrájanú cibuľu.

Pridáme mäso,čierne korenie,rozotretý cesnak,rascu,vegetu.soľ lečo,rajčiakový pretlak,zalejeme vodou a dusíme.

Kpolomäkkému mäsu pridáme na kocky pokrájané zemiaky,mletú červenú papriku,pokrájanú feferónku,na kolieska pokrájané párky a dusíme.

Možno sa vám hodí pri príprave

Tefal Sensorielle panvica 24 cm

Tefal Sensorielle panvica 24 cm

22,69 € Pozrieť na eshope
Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope
Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

176,40 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist