Dnes je Štvrtok, 19. 07. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Vianočné tapas sushi fúzia

Pridané: 4. 11. 2015 | Zobrazené: 603x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • uvarená polenta
  • v oleji ančovičky
  • cherry paradajky
  • pesto bazalkové
  • z ciernych oliv pesto
  • čerstvá bazalka
  • olej olivový panenský
  • v náleve male kapary
  • cesnaková pasta
  • soľ
  • sezamové semená
  • ocot balzamikový
  • citrón
  • olej olivový
  • korenie čierne mleté

Postup prípravy jedla "Vianočné tapas sushi fúzia"

Mnozstvo nedavam lebo zalezi od toho ake velke posedenie mate.Polentu si pripravime podla navodu dame na priesvitnu foliu , vytvarujeme tehlicku poriadne zabalime a dame do ladnicky schladit.

Su tu pouzite dva druhy pesta , ktore bud kupite v obchode ale si ich jednoducho spravite bud v maziari alebo v mixery. Cierne nakladane olivy, trocha panenskeho oleja, sol, korenie, citronovu stavu a strucik cesneku dame do mixera a na hrubo premixujeme.To iste bazalkove pesto nahradime olivy listkami bazalky a tak isto premixujeme a dame schladit.

Schladenu polentu nakrajame na platky a dame oprazit na olivovy olej .Odlozime na papierovu servitku a ochladime.

Polentu natrieme pestom z ciernych oliv, na to polozime na platky nakrajanu cherry paradajku a listok bazalky na ktory dame ancovicku v oleji.Vrch ozdobime bazalkovym pestom a caparou.Na vsetko dame par kvapiek dobreho balzamikoveho octu a nakoniec"postrasime " farebnymi sezamovy semeinkami.

Ked bude robit treba viac .... a plus dobre talianske vino .

Možno sa vám hodí pri príprave

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

176,40 € Pozrieť na eshope
Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope
Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

Bormioli 18dielna sada tanierov Prometeo

33,99 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist