Dnes je Nedeľa, 24. 09. 2017 Prihlásenie | Registrácia

Viedenská knedľa

Pridané: 7. 11. 2015 | Zobrazené: 434x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 10 ks staršie rožky
  • 4 ks vajcia
  • 2 dcl mlieko (vlažné)
  • 2 dcl olej
  • 2 dcl hrubá múka
  • soľ
  • petržlenova vňať

Postup prípravy jedla "Viedenská knedľa "

Rožky nakrájať na drobné kocky cca 1cm, v mlieku rozšľahať vajcia, olej, múku, soľ,vňať , zmes poliať na nakrájané rožky, zľahka premiešať, nechať vsiaknuť cca 30 min.

Ruky do studenej vody namočiť a tvarovať gule, dobre postláčať, aby neboli kostrbaté.

Vyvariť v osolenej vode 15 min. V pol čase popretáčať dole hubou.

Hotové potrieť masťou. Krájať na plátky, na druhý deň po naparení sú ešte chutnejšie. Podávam k omáčkam (sviečková na smotane, na foto je hubová krémová)

Možno sa vám hodí pri príprave

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

176,40 € Pozrieť na eshope
Toro Podložka pod hrnec sova

Toro Podložka pod hrnec sova

3,79 € Pozrieť na eshope
Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist