Dnes je Pondelok, 23. 04. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Vyprážaný hermelín

Pridané: 4. 11. 2015 | Zobrazené: 584x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • hermelín
  • šampiňóny sterilizované

Na obaľovanie:

  • múka hladká
  • vajce
  • strúhanka

Postup prípravy jedla "Vyprážaný hermelín "

Hermelín prekrojíme po šírke, na jednu polovicu dáme scedené šampiňóny, prikryjeme druhou polovicou a obalíme v trojobale. Nesolíme, nekoreníme. Ja som dala už obalené do mrazničky asi na pol hodinu, (podľa rady z Varechy už si nepamätám kto to prvý uviedol, sorry) a perfektne sa vypražil, ani jeden sa neroztiekol.

Vypražíme. Podávame s hranolkami, tatarskou omáčkou a rajčinami. Na hornom obrázku je to tak ako to mám najradšej - ešte horúci roztekajúci sa hermelín :-)

Možno sa vám hodí pri príprave

Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope
BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope
Tescoma AZZA krájacia doska

Tescoma AZZA krájacia doska

30,80 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist