Dnes je Nedeľa, 27. 05. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Vyprážaný kapor

Pridané: 1. 05. 2015 | Zobrazené: 1829x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 4 podkovy kapor
  • olej na vysmážanie
  • soľ
  • 1/2 L mlieko
  • trojobal (múka,strúhanka,vajce)
  • 2-3 PL víno biele

Postup prípravy jedla "Vyprážaný kapor"

Podkovy kapra umyjeme a zalejeme mliekom, v ktorom ich necháme cca 2 hod. Potom ich vyberieme a osušíme /neoplachujeme!/ Nasolíme a obaľujeme v trojobale s tým, že vajíčka rozšľaháme s 2-3 PL bieleho vína. Vypražíme na horúcom oleji.Rada NAVY

Možno sa vám hodí pri príprave

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

Tescoma Blok na nože Azza so 7 nožmi a nožnicami na hydinu

176,40 € Pozrieť na eshope
Banquet MAESTRO ROSSO 8dielna sada riadu červená

Banquet MAESTRO ROSSO 8dielna sada riadu červená

37,69 € Pozrieť na eshope
6-dielna sada smaltovaných hrncov

6-dielna sada smaltovaných hrncov

13,99 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist