Dnes je Štvrtok, 21. 06. 2018 Prihlásenie | Registrácia

Zemiakové rezance

Pridané: 8. 09. 2010 | Zobrazené: 9110x
Vytlačiť recept

Ingrediencie receptu:

  • 400 g zemiaky
  • 60 g krupica
  • 80 g hrubá múka
  • 1 ks vajcia
  • 40 g olej
  • voda
  • soľ

Postup prípravy jedla "Zemiakové rezance"

Umyté uvarené zemiaky olúpeme, pretlačíme, pridáme krupicu, múku a vajce, posolíme a spracujeme na cesto. Na pomúčenom lopári ho rozvaľkáme na hrúbku asi ? cm a nakrájame rezance, ktoré uvaríme v osolenej vode. Uvarené ocedíme a pomastíme. Podávame k mäsu so šťavou alebo s omáčkou.

Možno sa vám hodí pri príprave

Banquet MAESTRO ROSSO 8dielna sada riadu červená

Banquet MAESTRO ROSSO 8dielna sada riadu červená

37,69 € Pozrieť na eshope
Misa na cesto

Misa na cesto

7,19 € Pozrieť na eshope
BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

BANQUET Red Poppy 18dielna tanierová sada

27,89 € Pozrieť na eshope

* ceny nemusia byť aktuálne ako na danom eshope

Produkty iba z overeného obchodu

Odporúčame

Ďalšie dobré recepty

TOPlist TOPlist