Dnes je Nedeľa, 27. 05. 2018 Prihlásenie | Registrácia
Mäsité jedlá

Hovädzie mäso

  • Hovädzí steak so špargľou a grilovanou zeleninkou

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1579x, Komentáre: 0

    Najskôr si spravíme prílohu, čo spočíva z ľadového šalátu, čínskej kapusty, čerstvej rukoly, citróna, olivového oleja extra virgin.Do misky si nalejeme trošku olivového oleja extra… čítať ďalej

  • Guláš tety Evičky

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1232x, Komentáre: 0

    Do tlakového hrnca nalejeme na dno olej a necháme rozohriať.Pridáme nakrájanú cibuľu a na kocky cca 3x3cm nakrájané mäso.Orestujeme,osolíme,pridáme korenie a horčicu.Zalejeme 1,2 l vody… čítať ďalej

  • Maďarské (obrátené) rezne

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1524x, Komentáre: 0

    Hovädzie mäso nakrájame na rezne,narežeme,vyklepeme a mierne osolíme.

    Obalíme v strúhanke a potom v rozšľahanom vajíčku.

    Narýchlo opražíme na rozpálenom oleji.

    Rezne… čítať ďalej

  • Pochúťka zo sviečkovice a mletého mäsa

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 914x, Komentáre: 0

    Mleté mäso vybalíme z bránice, prilejeme mlieko, vajcia, okoreníme a ochutíme rozpustenou slaninou. Všetkodobre vymiešame, doprostred hmoty vtlačíme sviečkovicu ochutenú rozotreným cesnakom,… čítať ďalej

  • Mäsové guľky so zeleninou a cestovinami - parný hrniec

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1105x, Komentáre: 0

    Maso, bylinky, nadrobno nasekanou cibuli, vejce, koření, hořčici a jogurt důkladně promísíme do kompaktní hmoty a podle chuti dosolíme. Ze směsi utvoříme koule velikosti pingpongového… čítať ďalej

  • Guláš kotlikový

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1124x, Komentáre: 0

    Mäso umyjeme,osušíme a pokrájame na kocky.Na rozohriatom oleji opražíme cibuľu pokrájanú nadrobno,prikryjeme aaa 10 minút dusíme.Potom pridáme mäso,opečieme,osolíme,okoreníme,popražíme… čítať ďalej

  • Košická roštenka

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1056x, Komentáre: 0

    Mäso pokrájama na rezne,nklepeme ich,okraje narežeme.Každy osolime,okorenime a na oleji prutko z obidvoch strán opražime.Vyberieme ich na teplý tanier.Vo výpeku opražime nadrobno pokrájamu… čítať ďalej

  • Stroganov z Paríža

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1029x, Komentáre: 0

    Parížske šampiňóny sú vlastne hnedé šampiňóny, ktoré sú ale viac aromatické a pri krájaní mi pripomínajú takmer dubáky. Nakrájame si ich na plátky a na oleji a šalotke prudko orestujeme… čítať ďalej

  • Black Angus fillet ala Varecha deluxe

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1157x, Komentáre: 0

    Black Angus svieckova je jedna z tych najdrahsich ale tato draha zakladna surovina vam garantuje uspech ako v drahej restauracii.Svieckovu sme naporcovali na 250 g porcie co je tak pre chlapa ( ale… čítať ďalej

  • Hovädzia roštenka so špenátom a pohánkovou kašou

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 946x, Komentáre: 0

    Pohánku dáme do hrnca, zalejeme vodou a varíme asi 10 minút, potom pridáme mlieko, smotanu a maslo a vyvaríme na kašu, nakoniec dochutíme soľou a čerstvým tymianom. Mäso nakrájame na hrubšie… čítať ďalej

  •  1 2 3 4 5 6 7 8 9 »  Posledná

TOPlist TOPlist