Dnes je Piatok, 25. 05. 2018 Prihlásenie | Registrácia
Mäsité jedlá

Mäsité jedlá

  • Jelenie roládky so zemiakovým sufflé

    Pridané: 7. 11. 2015, Zobrazené: 998x, Komentáre: 0

    Uvarené zemiaky pretlačíme, bielky oddelíme od žĺtkov a vyšľaháme ich na tuhý sneh. Žĺtky zmiešame so zemiakmi, dochutíme soľou, muškátovým orechom a pridáme sneh. Masu vložíme… čítať ďalej

  • Jelenina na zeleninovej omáčke

    Pridané: 7. 11. 2015, Zobrazené: 727x, Komentáre: 0

    Mäso narežeme na plátky, naklepeme, narežeme na koncoch a namočíme do marinády na min. 24 hodín a necháme odležať v chlade. Suroviny na marinádu zmiešame spolu.

    Po odležaní mäso… čítať ďalej

  • Jelení steak s ovocnou omáčkou

    Pridané: 7. 11. 2015, Zobrazené: 596x, Komentáre: 0

    Všetky suroviny na marinádu rozmixujeme a necháme odležať v chladničke. Z jelenieho mäsa nakrájame steaky s hmotnosťou 200 g, potrieme marinádou a ugrilujeme.

    Na masle speníme nadrobno… čítať ďalej

  • Jelenie pliecko s tymiánom na červenom víne, na hubách s čučoriedkami

    Pridané: 7. 11. 2015, Zobrazené: 714x, Komentáre: 0

    Do suchého hrnca som dala na dno tenké plátky slaniny /lepšie sa krája slanina, ak ju dáme na chvíľu do mrazničky/ a na malom plameni som ju nechala čo najviac rozpustiť, nespáliť! a potom… čítať ďalej

  • Revírnicke tajomstvo

    Pridané: 7. 11. 2015, Zobrazené: 656x, Komentáre: 0

    Odležané stehno z diviaka umyjeme,nakrájame na rezance a dusíme na oleji s cibuľou nakrájanou nadrobno.Pridáme soľ,korenie,feferóny,lečo a dusíme.Z vajec urobíme placku,ktorou prikryjeme… čítať ďalej

  • Jelení guláš s knedľou

    Pridané: 7. 11. 2015, Zobrazené: 1043x, Komentáre: 0

    Jelenie plece očistíme, nakrájame na kocky, osolíme a okoreníme. Na masti speníme cibuľu do hneda, pridáme červenú papriku, rajčinový pretlak a urestujeme.

    Keď je zelenina mäkká,… čítať ďalej

  • Rolované jelenie stehno

    Pridané: 7. 11. 2015, Zobrazené: 915x, Komentáre: 0

    Maso nakrojíme tak aby nám vznikol dlný pás pre rolovanie

    potom urobíme druhý rez na opačnú stranu ,ak bude maso viac v tvare gule rozrežeme ho do špirály

    Maso posolíme pokoreníme… čítať ďalej

  • Hus na poľský spôsob

    Pridané: 7. 11. 2015, Zobrazené: 1093x, Komentáre: 0

    Hus namočíme na niekoľko hodín do studenej vody,potom ju rozekneme na dve polovice,zalejeme vriacou vodou,posolíme a varíme.Neskôr pridáme očistenú a umytú koreňovú zeleninu.Z múky a tuku… čítať ďalej

  • Pečená hus s citrónovo–datľovou plnkou

    Pridané: 7. 11. 2015, Zobrazené: 993x, Komentáre: 0

    Rúru predhrejme na 180 stupňov Celzia. Vyberieme drobky z husi a narežeme kožu. Dobre osolíme. Plnka: V panvici zohrejeme olej a opražíme nakrájanú cibuľu na kolieska 4 – 5 minút. Potom… čítať ďalej

  • Hus v šoulete

    Pridané: 7. 11. 2015, Zobrazené: 778x, Komentáre: 0

    Prebratý hrach vyperieme, namočíme do studenej vody a necháme stáť do nasledujúceho dňa. Na druhýdeň hrach uvaríme a scedíme. Krúpy uvaríme zvlášť domäkka a potom ich prepláchneme… čítať ďalej

  •  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »  Posledná

TOPlist TOPlist