Dnes je Pondelok, 26. 02. 2018 Prihlásenie | Registrácia
Predkrmy a chuťovky

Predkrmy a chuťovky

  • Nátierka z medvedieho cesnaku

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1001x, Komentáre: 0

    Zmiešame tvaroh a lučinu, pridáme posekaný medvedí cesnak, dochutíme soľou a korením. Krátko prebehneme ponorným mixérom. Ak by sa nám konzistencia zdala moc tuhá, môžme pridať trošíčku… čítať ďalej

  • Koláč s fazuľkovými lúskami

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 554x, Komentáre: 0

    Suroviny na cesto spolu zmiešame a uhnetieme cesto. Zabalíme ho do fólie a odložíme do chladničky na 1 hodinu. Po hodine cesto vyvaľkáme a vyložíme ním vystlanú koláčovú formu s vyšším… čítať ďalej

  • Prosciutto bruschetta

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 570x, Komentáre: 0

    Na ciabattu, alebo krajec kvalitného celozrnného chlebíka si položíme 3 plátky prosciutta.

    Na vrstvu prosciutta natrháme polovicu mozzarelly, u mňa to bolo 60 g.

    Na mozzarellu ešte… čítať ďalej

  • Pizza kapsy

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 594x, Komentáre: 0

    Do preosiatej múky vsypeme sušené droždie , zamiešame. Pridáme olej, mlieko, soľ. Vypracujeme cesto ktoré necháme vykysnúť na teplom mieste.

    Vykysnuté rozdelíme na štyri bochníky.… čítať ďalej

  • Slaný cuketový koláč

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1038x, Komentáre: 0

    Nahrubo nastrúhanú cuketu, žĺtka, majoránka, soľ, korenie a roztlačený cesnak zmiešame.Pridáme múku s práškom do pečiva, olej, nahrubo nastrúhaný syr a na rezančeky nakrájanú šunku.… čítať ďalej

  • Mrkvová nátierka

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1969x, Komentáre: 0

    Mrkvu si nastrúhame na jemno. Pridáme syr, ja som použila apetito čo je v krabičke rozdelený na kocky, pretože som v ČR a tu sa nedá kúpiť v črievku, inak by som dala črievko. Do toho dáme… čítať ďalej

  • Domáce syrové korbáčiky

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 623x, Komentáre: 0

    Kravský syr nakrájame na menšie kúsky cca 5x5 cm. Do hrnca dáme ohriať vodu asi na 85 stupňov celzia a vložíme kocky syra. Voda by počas celej doby mala mať stále rovnakú teplotu. Takže… čítať ďalej

  • Posúch

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 657x, Komentáre: 0

    Zo všetkých surovín vypracujeme polotekuté cesto (radšej riedke, nie moc husté) - necháme vykysnúť. Semienka do cesta pridávame podľa vlastnej chuti : niekomu stačí trochu kmínu, niekto… čítať ďalej

  • Syrové polmesiačiky

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 700x, Komentáre: 0

    Lístkové cesto rozvaľkajte a povykrajujte kolieska. Hrúbka cesta závisí od veľkosti kolieska.

    Parenicu nastrúhajte a do stredu každého kolieska uložte malé množstvo plnky. Nedávajte… čítať ďalej

  • Zakladné cesnakové aioli (garlic sauce)

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 591x, Komentáre: 0

    2-3 zltky slahame ocelovou metlickou sposobom ako normalnu majonezu velmi pomaly (lebo sa nezahusti) pridanim prvej polovicky oleja. Ked je tento zaklad pekne zahusteny, prilejeme pripravenu zmes z… čítať ďalej

  •  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »  Posledná

TOPlist TOPlist