Dnes je Piatok, 25. 05. 2018 Prihlásenie | Registrácia
Prílohy a omáčky

Prílohy a omáčky

  • Lososová omáčka

    Pridané: 23. 09. 2011, Zobrazené: 6667x, Komentáre: 0

    Čerstvú zeleninu najprv krátko povaríme. Údeného lososa nakrájame na prúžky. Z uvedených prísad uvaríme svetlú omáčku… čítať ďalej

  • Tymianovo– cesnaková omáčka

    Pridané: 23. 09. 2011, Zobrazené: 10242x, Komentáre: 33

    Na masle si speníme cibuľu, pridáme cesnak a tymian, chvíľu všetko spolu podusíme a potom podlejem vínom, vývarom a osolíme. Túto omáčku… čítať ďalej

  • Paradajková ryža

    Pridané: 23. 09. 2011, Zobrazené: 11768x, Komentáre: 35

    Prepláchnutú ryžu opražíme na oleji, zalejeme vodou, osolíme, pridáme cibuľu so zapichnutým klinčekom a dusíme pod pokrievkou domäkka. Paradajky… čítať ďalej

  • Lokše

    Pridané: 23. 09. 2011, Zobrazené: 6171x, Komentáre: 0

    Uvarené očistené zemiaky pretrieme,dáme na dosku, pridáme vajce, soľ a múku a vypracujeme cesto. Sformujeme valček, ktorý pokrájame na rovnaké… čítať ďalej

  • Prešovský prívarok

    Pridané: 23. 09. 2011, Zobrazené: 6594x, Komentáre: 0

    Cukety nahrubo nakrájame, trochu osolíme a necháme „vypotiť". Medzitým speníme na oleji cibuľu, pridáme mierne vyžmýkanú cuketu… čítať ďalej

  • Dusená červená kapusta

    Pridané: 23. 09. 2011, Zobrazené: 6898x, Komentáre: 0

    Cibuľu posekanú nadrobno speníme na oleji, pridáme očistenú kapustu pokrájanú na tenké rezance, trocha podlejeme vodou, posypeme drvenou rascou, osolíme… čítať ďalej

  • Krupicové halušky

    Pridané: 23. 09. 2011, Zobrazené: 11217x, Komentáre: 33

    V časti studeného mlieka rozmiešame krupicu a vlejeme do zvyšného vriaceho mlieka. Osolíme, pridáme tuk a za stáleho miešania varíme,… čítať ďalej

  • Zemiakový prívarok

    Pridané: 23. 09. 2011, Zobrazené: 10260x, Komentáre: 39

    Zemiaky umyjeme, očistíme a nakrájame na kolieska. Vložíme do osolenej vriacej vody spolu s bobkovými listami. Prikryjeme a uvaríme. Z masti, hladkej múky… čítať ďalej

  • Pórový prívarok so smotanou

    Pridané: 23. 09. 2011, Zobrazené: 6750x, Komentáre: 0

    Umytý a očistený pór nakrájame na podlhovasté kúsky, vložíme do vriacej vody, osolíme a uvaríme. Z masla a múky upražíme… čítať ďalej

  • Hrachový prívarok so zelerom

    Pridané: 23. 09. 2011, Zobrazené: 8470x, Komentáre: 0

    Suchý hrach preberieme, umyjeme a namočíme cez noc do studenej vody. Na druhý deň pridáme očistený,pokrájaný zeler a spolu uvaríme domäkka.… čítať ďalej

  •  1 2 3 4 5 6 7 8 »

TOPlist TOPlist