Dnes je Pondelok, 21. 05. 2018 Prihlásenie | Registrácia
Ryby a plody mora

Ryby a plody mora

  • Losos s karí zeleninou

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 838x, Komentáre: 0

    Filety z lososa zbavíme kože, pinzetou povyberáme kostičky, osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou, necháme pol hodiny v chlade odpočívať. Opečieme na oleji z oboch strán,… čítať ďalej

  • Amur na pare

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 850x, Komentáre: 0

    V troch častiach parného hrnca si pripravíme tri časti jedla - rybu, zeleninu a zemiaky

    do prvej najmenšej časti si dáme rybu, samozrejme môžeme použiť hociakú rybu, osolíme a okoreníme… čítať ďalej

  • Szegedské halászlé

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 821x, Komentáre: 0

    Kaprovi odrežeme hlavu a vyfiletujeme ho. Mäso nakrájame na kocky a odložíme do chladničky. Do hrnca s olejom pridáme pokrájanú cibuľu, paradajky, papriku, hlavu s kosťami a chvostom.

    Zalejeme… čítať ďalej

  • Tuniakový šalát s čínskou kapustou

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1147x, Komentáre: 0

    Kapustu nakrájame na pásiky, zmiešame s ostatnými surovinami a necháme chvílu odležať v chladničke

    čítať ďalej
  • Kapor na bielo

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1106x, Komentáre: 0

    Očistíme si kapra narežeme na porcie a osolíme. Na masle si opražíme cibuľu prilejeme trocha vývaru,dáme do pekáča ,kde budeme rybu piecť a poukladáme porcie kapra.Pridáme korenie , citronovú… čítať ďalej

  • Pečený voňavý pstruh s pikantnou omáčkou

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 778x, Komentáre: 0

    Pstruhy umyjeme, utrieme kuchynskou utierkou, osolíme, okoreníme mletým bielym korením a necháme odpočívať.

    Citrony dobre umyjeme, pokrájame na kolieska a zbaíme semienok.

    Z ostatných… čítať ďalej

  • Losos steak s horčicovo-kôprovou omáčkou

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 840x, Komentáre: 0

    Lososove kusky odmrazime a dame do alobaloveho kosicka, okorenime korenim na rybu, polejeme citronom a dame trosicku olivoveho oleja. Zabalime to dôkoladne a dame zapiect do predhriatej el. rúry na… čítať ďalej

  • Grilovaná mrenka červená s kašou z violet zemiakov

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 997x, Komentáre: 0

    Rybu narežeme, kožu osolíme, pridáme maslo a zavakujeme do vrecúšok. Vložíme do prístroja sous vide na 68 °C na asi 3 minúty, potom osolíme, okoreníme a dáme na rozpálený gril na olivový… čítať ďalej

  • Aljašská treska so syrokrémom a šampiňónmi

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 922x, Komentáre: 0

    Na oleji orestujeme nadrobno pokrájanú cibuľu a šampiňóny.

    Zmes preložíme na plech.Ryby umyjeme,osolíme a pokvapeme citrónovou šťavou.

    V teplom mlieku rozmiešame syrokrém,hladkú… čítať ďalej

  • Grilovaný losos s pomarančovo-vanilkovým confit a bazalkovým prelivom

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1057x, Komentáre: 0

    Umyté pomaranče zbavíme vrchnej, ale taktiež spodnej šupky. S malým nožíkom vykrajujeme kúsky dužiny a to spôsobom, že kopírujeme mesiačiky (táto časť je najpracnejšia zo všetkých).

    Červený… čítať ďalej

  •  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »  Posledná

TOPlist TOPlist