Dnes je Piatok, 23. 02. 2018 Prihlásenie | Registrácia
Ryby a plody mora

Ryby a plody mora

  • Vianočný kapor na šampiňónoch

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1008x, Komentáre: 0

    Kapra umyjeme, rozdelíme na porcie, osolíme a polejeme citrónovou šťavou. Potrieme ho grilovacím korením a opečieme na oleji.

    čítať ďalej

  • Pstruhy plnené brokolicou

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 619x, Komentáre: 0

    Vo vriacej osolenej vode veľmi krátko povaríme ružičky brokolice. Krevety a očistený pór nakrájame na drobné kocky a restujeme na polovičnej dávke masla 2 minúty, osolíme a okoreníme.… čítať ďalej

  • Polievka z kapra

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 568x, Komentáre: 0

    Očistené a opláchnuté hlavy a vnútornosti z kapra uvaríme každé zvlášť v mierne osolenej vode. Z masla a múky si pripravíme svetlú zásmažku, ktorú za stáleho miešania zalejeme vlažným… čítať ďalej

  • Pečený losos s kôprom

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1132x, Komentáre: 1

    Ako prvé umyjeme a osušíme filety lososa, pokvapkáme citrónovou šťavou a kým urobíme ostatné, necháme odležať. Očistíme si zemiaky, pokrájame na koliečka o hrúbke cca 0,5 cm a dáme… čítať ďalej

  • Závitky z pangasia plnené lososom na paradajkovo–paprikovej omáčke

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 670x, Komentáre: 0

    Filet zo žraloka potrieme bylinkami položíme na ňu kúsok lososa zrolujeme, osolíme, okoreníme, zabalíme do fólie a varíme cca 15 až 20 minút. Zeleninu nakrájame na tenké rezančeky, osolíme,… čítať ďalej

  • Filety zo zubáča s pomarančovou polentou

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 703x, Komentáre: 0

    Filety osolíme a okoreníme, opekáme na oleji z každej strany 4–5 minút.

    Pomarančový džús privedieme do varu, nasypeme polentu a masu vylejeme do pripravenej nádoby a necháme stuhnúť.

    Potom… čítať ďalej

  • Rybacie krokety

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 712x, Komentáre: 0

    Cibuľu si očistime ,pokrajame a podusime. pridame k nej rybu pokrajanu na kocky a osolime to. pomiešame a udusíme do makka . zemiaky prepasirujeme a k nim pridame vidlickou roztlacene ryby(udusene… čítať ďalej

  • Uhorkovo-jablkový krém s údeným lososom

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 562x, Komentáre: 0

    Ošúpene si jablká a nakrájame na menšie kúsky.

    Umyjeme a nakrájame si aj uhorku a kôprovú vňať. Pár snietok necháme na ozdobu.

    Do mixéra šupneme jablká, uhorky, kapary a… čítať ďalej

  • Pstruh na masle

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 620x, Komentáre: 0

    ...ostrým a dobrým nožom, napríklad Zwilling :-) vykostíme pstruhy a narežeme z nich filety...

    ...z toustového chleba odrežeme kôrky, dáme ho na plech a vložíme do rúry, nech trošku… čítať ďalej

  • Pstruh z Gave

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 619x, Komentáre: 0

    Vypitvaného pstruha som dôkladne umyla a nechala dobre odkvapkať, nesolila som ho, ani ničím nekorenila a neochucovala.

    Pripravila som si bazalku, šalviu sušený tymián a rozmarín, ktoré… čítať ďalej

  •  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »  Posledná

TOPlist TOPlist