Dnes je Pondelok, 21. 05. 2018 Prihlásenie | Registrácia
Ryby a plody mora

Ryby a plody mora

  • Losos v syrovo- bylinkovom cestíčku

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 935x, Komentáre: 0

    Filety lososa si mírně rozmrazíme, osolíme a pokapeme citrónem.

    Z vajíček, nasekaných listů medvědího česneku a libečku, 2 stroužků česneku, vegety, tvrdého, nastrouhaného sýra… čítať ďalej

  • Pečená šťuka s tvarohovými rezancami

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 780x, Komentáre: 0

    Na panvičke rozpustíme maslo, pridáme nasekaný cesnak a rascu, speníme. Na cesnakovo-rascovom masle orestujeme z každej strany šťuku, osolíme a okoreníme.

    Omáčka: V hrnci zvaríme… čítať ďalej

  • Losos na smotanových zemiakoch

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1008x, Komentáre: 0

    Zemiaky uvaríme v osolenej vode v šupke. Necháme vychladnúť, ošúpeme, pokrájame na plátky.

    Očistený pór pokrájame na kolieska, mierne opražíme na masle. Na drobno posekáme petržlenovú… čítať ďalej

  • Predjedlo z tuniaka

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 797x, Komentáre: 0

    do tuniaka bez nálevu pridajte na drobno pokrájané kyslé uhorky,pokrájanú pažítku,opláchnuté kapary/aby neboli veľmi slané/korenie,šťavu z limetky,soľ a premiešajte,do toho potom zamiešajte… čítať ďalej

  • Amur na paradajkovo-zeleninovom základe

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 796x, Komentáre: 0

    Ja som rybu na noc namočila do mlieka, samozrejme rybu môžete použiť akúkoľvek aj morskú. Všetku zeleninu očistíme a nakrájame na väčšie diely, miesto rajčiny a papriky môžeme použiť… čítať ďalej

  • Jarná rolka s čerstvou rybou

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 681x, Komentáre: 0

    Ryžový papier navlhčíme a položíme na vlhkú utierku. Rybie mäso opražíme na oleji z jednej strany a ochutíme soľou a korením. Položíme ju na ryžový papier, potrieme wasabi, pridáme… čítať ďalej

  • Rybacie guľky v paradajkovej omáčke

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 686x, Komentáre: 0

    Do misy dáme mleté mäso z ryby, najemno nakrájaný pór, soľ, koreniny, namočené pečivo, nasekanú cibuľu, petržlenovú vňať, vajcia a vypracujeme hustú zmes. Hladkú múku prisypeme podľa… čítať ďalej

  • Domáce údenáče

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 751x, Komentáre: 0

    Umyté rozmrazené makrely nasolíme na 24 hodín.Potom ich umyjeme a na ďalších 24 hodín namočíme do silného masoxového vývaru.Následne opláchneme,osušíme a dáme do udiarne vyúdiť.Najprv… čítať ďalej

  • Kapor na zeleno

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 824x, Komentáre: 0

    Očisteného kapra naporcujeme a uvaríme v zeleninovom vývare z dvoch kociek bujonu a koreňovej zeleniny.Urobíme si svetlú zápražku , ktorú s precedeným vývarom rozriedime na hustú omáčku… čítať ďalej

  • Pangasius v anglickom kabátiku

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 648x, Komentáre: 0

    Umyté, osušené filety prekrojíme po šírke napoly (moje 1kg balenie = 5veľkých filiet). Jemne osolíme a okoreníme mletým bielym korením.

    Plech pokvapkáme trochou oleja. Očistenú… čítať ďalej

  •  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 »  Posledná

TOPlist TOPlist