Dnes je Pondelok, 21. 05. 2018 Prihlásenie | Registrácia
Ryby a plody mora

Ryby a plody mora

  • Spagetthi s tuniakom a avokádom

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 683x, Komentáre: 0

    Avocado rozpolime, jadro vyberieme v supe duzinu nakrajame na stvorce a vyberieme lyzicou zo supy.Tuniak s konzervy vysypeme do misy. Paradajky male cherry rozkrajame na strvrtky, cesnak posekame na… čítať ďalej

  • Nie je sushi ako zushi

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 974x, Komentáre: 0

    Nikdo neocakava ze pojdete otrhavat bambus do botanickej zahrady,ty ktorym rastie v zahrade su vynimka.... toto je len inspiracia na jednoduche zushi. Takze najdeme plastikovu nadobu cca 15-20cm vnutro… čítať ďalej

  • Rybí filet vo víne s hlivou

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1030x, Komentáre: 0

    Filé necháme rozmraziť, umyjeme a dáme do misy, zalejeme bielym vínom-suchým pridáme 1 vetvičku rozmarínu. Po 2-3 hod. vyberieme z vína, osušíme posypeme korenín na ryby, pol hod. ešte… čítať ďalej

  • Grécka ryba

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 712x, Komentáre: 0

    Na olej osmažíme pór a huby. Nemusíme dlho, pridáme korenie gyros. Medzi tým si nastrúhame syr. Do zapekacej misy, ktorú vymažeme olejom poukladáme kúsky ryby (výhodou je, že to tam môžete… čítať ďalej

  • Pošírovaný losos s pomarančovou omáčkou

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 810x, Komentáre: 0

    Do hrnca dáme variť vodu, do ktorej vhodíme bobkový list, soľ, citrón, nové korenie a necháme zovrieť. Lososa nakrájame na 200 g porcie zbavíme ich kože a vložíme do pripraveného vriaceho… čítať ďalej

  • Pikantné ančovičky s orieškami

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 650x, Komentáre: 0

    Surove burske oriesky som dal do woku v ktorom bola lyzica oleja a za stale miesania som ich oprazil do chrumkava. Nechal ochladnut . Prehodil do nadoby na zlievanie spagiet a poriadne papierovym obruskom… čítať ďalej

  • Údené plátky lososa

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 674x, Komentáre: 0

    Cherry paradajky nakrájame na plátky, posolíme, okoreníme a prelejeme olivovým olejom. Necháme postáť pol hodiny.

    Údené plátky lososa nakrájame na asi 7 cm dlhé kusy.

    Sendvič… čítať ďalej

  • Tapenade languedocienne (Languedocká tapenada)

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 766x, Komentáre: 0

    Príprava tapenady je ľahká a rýchla, ak máte poruke všetky potrebné suroviny.

    Z ančovičiek povyberáme ostne - drobné nepríjemné kostičky. Je to jediný piplavý úkon, ale výborným… čítať ďalej

  • Zapečené filé

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 692x, Komentáre: 0

    ...karfiol a brokolicu som rozobral na ružičky a dal som na pár minút (asi 5) do pary. Na panvici som roztopil polovicu masla a pridal som aj dve lyžice oleja. Rybie filé som okorenil dobrým… čítať ďalej

  • Cestovinkový šalát s tuniakom a rôzne variácie

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 782x, Komentáre: 0

    Uvaríme cestoviny "al dente". Scedíme a dáme do veľkej misy. Pokvapkáme olivovým olejom. Tuniaka scedíme od oleja, trochu podrvíme, ak nie sú kúsky, a pridáme k cestovinám. Kukuricu a kapari… čítať ďalej

  •  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 »  Posledná

TOPlist TOPlist