Dnes je Pondelok, 21. 05. 2018 Prihlásenie | Registrácia
Ryby a plody mora

Ryby a plody mora

  • Aljašská treska s mozzarellou

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 770x, Komentáre: 0

    Filety rozmrazíme, pokvapkáme citrónovou šťavou z obidvoch strán a necháme odstáť 5 minút.

    Potom ryby osušíme, osolíme a okoreníme z oboch strán. Potrieme bazalkovým pestom. Preložíme… čítať ďalej

  • Ryba v lístkovom ceste

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 719x, Komentáre: 0

    Ryby rozdelíme na 6 kúskov. Rozmrazené lístkové cesto tiež rozdelíme na 6 kúskov.Zvlášť si pripravíme ryby - špenát - praženicu a cibuľu. Všetko necháme mierne vychladiť.

    Rybu… čítať ďalej

  • Filet z morskej šťuky s uhorkovým čatní

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 832x, Komentáre: 0

    Filety morskej šťuky osolíme a okoreníme korením na ryby. Pokvapkáme olejom a ugrilujeme.

    Čatní: Uhorky umyjeme a ošúpeme. Potom ich po dĺžke rozkrojíme a lyžicou odstránime jadierka.… čítať ďalej

  • Rýchla rybacia polievka

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1046x, Komentáre: 0

    Necháme uvariť kúsky ryby v osolenej vode. Žiadne koreniny len soľ. Scedíme vývar a opatrne vykostíme.

    Pripravíme si na masti (oleji) cibuľový základ, podobne ako na guláš, pridáme… čítať ďalej

  • Tuniakový tatarák

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 1214x, Komentáre: 0

    Je potrebné mať čerstvého tuniaka. Nakrájame ho na malé kocky. Zázvor nastrúhame a vymačkáme z neho šťavu. Pridáme ostatné suroviny podľa chuti a premiešame. Podávame s hriankou.

    Veľmi… čítať ďalej

  • Opečený kapor s parmezánom

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 878x, Komentáre: 0

    Kapra očistíme, vypitveme, dobre umyjeme a rozrežeme na porcie.

    Potom ho posolíme, posypeme rascou a po obidvoch stranách opečieme na masle.

    Opečené mäso ukladáme na teplú misu,… čítať ďalej

  • Vianočné rybie krokety

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 767x, Komentáre: 0

    V osolenej a okorenenej vode krátko povaríme rybie filé. Po vychladnutí filé roztlačíme vidličkou, pridáme postrúhaný syr, 3 vajcia, soľ, korenie a sójovú omáčku. Zmes zahustíme strúhankou… čítať ďalej

  • Slané silvestrovské venčeky

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 903x, Komentáre: 0

    Mlieko, maslo, soľ a cukor dáme variť. Do vriaceho mlieka pridávame za stáleho miešania múku a varíme,kým sa cesto neoddeľuje od hrnca. Prikryté utierkou necháme vychladnúť. Do vychladnutého… čítať ďalej

  • Rybka na hríboch:)

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 725x, Komentáre: 0

    Rybku rozmrazíme, osušíme a posolíme bylinkovou soľou, čierným korením a korením na rybu. Na horúci olej dáme z každej strany opiecť na 3 minúty ( nemusíme ju hneď upiecť, dorobí sa… čítať ďalej

  • Plnený zubáč

    Pridané: 1. 05. 2015, Zobrazené: 755x, Komentáre: 0

    Zubáča aj s kožou vykostíme a pripravíme filé. Plošne zrežeme časť mäsa tak, aby z neho na koži zostala asi 0,5 cm vrstva. Mäso a cibuľu zomelieme na mäsovom mlynčeku, zmiešame s chlebom,… čítať ďalej

  •  «  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »  Posledná

TOPlist TOPlist